torsdag 20 augusti 2009

Bokmärken

Jag har gjort lite bokmärken. De här fick Tillans fd dagisfröknar innan Tillan gick på sommarlov. Jag gjorde de här istället för kort för de här kan man ju ha mer användning för.

DSCN2004

Sen gjorde jag ett till mig själv också

DSCN2047

Tändsticksaskar

Jag har altrat en del tändsticksaskar. Alla tänker jag inte lägga upp men så här ser några ut.
Det är en perfekt present, några fina ljus och en tändsticksask som man kan ha ligga framme (om man inte har små klåfingriga barn ;))

Den här fick min moster när hon fyllde. Det blev hastigt bestämt att jag skulle dit, så den här slängde jag ihop i alla hast. Framsidan och baksidan blev så här

DSCN2156

DSCN2155

Här är två stycken till…..

DSCN2163

DSCN2253

tisdag 11 augusti 2009

Scrapträff

I lördags var jag på miniträff hos Mita på Altheas Mix. Vi var fem stycken, Mita, Marita, Tina, Malin och jag.

En tändsticksask, ett kort, ett bokmärke och en Lo hann jag med. Sen när kvällen kommit så gav Mita oss en utmaning….vi fick välja en bildmålar stämpel och sen göra valfritt alster. Kravet var att det vi gjorde skulle vara kvar i butiken. Jag valde denna stämpel, se nedan. Men jag hann inte göra något jag blev nöjd med för jag skulle hämta Tove hos mormor och klockan började bli sent. Men ett bokmärke blev det, men jag har ingen bild.

b_058

Lo´n blev på goa Tillan.

DSCN2352

Kortet blev ännu ett med Sugar Nellies Gorjuss Girls. Gillar dom skarpt.

DSCN2354

Ett till kort

 

Ett till kort där jag använt Sugar Nellies underbara Gorjuss Girls. De vita blommorna är från YouDo, lite stickles, knappar och ett band. Papprena vet jag inte vad det är för det kommer från ett hemligt kortpaket som jag beställde hos Mita (AltheasMix)

 

DSCN225

 

Det hemliga kortpaketet såg ut såhär :)

 

DSCN2240

söndag 2 augusti 2009

Nya kort

 

Ett kort jag gjort på beställning. Kanten är stämplad med swirl från Inkido och sen embossad. Stämpeln är en bildmålarna.

DSCN2174

 

Grattiskort till min svägerska. Stämplen är ännu en bildmålarna.

 

DSCN2172

 

Emelie fyllde ju 12 och hon fick det här kortet. Stämpeln är en Sugar Nellie. Den är så underbar. Inkido swirlarna är använda igen samt en från Inkadinkado.
Dekorationerna kommer från ett hemligt paket jag beställt hos Alheas Mix.

 

DSCN2264