söndag 18 april 2010

Mer Lo´s från CC´n på Scrappiz

Två till Lo´s som jag gjorde förra veckan.
På träffen igår gjorde jag 3 nya Lo´s och sen pratade jag en hel massa med en massa trevliga människor.
Nästa träff jag ska på är den 15 maj och då är det hos Mita på Altheas Mix i Sparreholm.


Den här skulle man göra och utgå från två andra Lo´s. Man skulle härma minst två saker från varje. Det var verkligen en kul utmaning.
Den här gjorde jag till en utmaning där man skulle ha minst tre kort och handskriven journaling.
fredag 16 april 2010

Scrapträff i morgon

I morgon är det dags för Scrapträff hos Mixen i Nyköping. Ska bli kul att träffa en massa likasinnande och att få pyssla lite. (och shoppa lite förstås)

Jag jobbar kväll idag så väskorna är redan packade.

onsdag 14 april 2010

Mina duktiga ungar

Min pyssliga Elin (11 år) älskar att altra saker. Här har hon altrat en ...... ja vad heter det ...... papperslappslåda kanske.... Den är inköpt hos Mita på Altheas Mix. Elin har den i skolan. Visst blev den läcker?

Hon har gjort den helt själv. Det enda jag hjälpte till med var att tipsa om hur hon skulle fästa kedjan. Pennan i har hon målat med promaker så den ska matcha.söndag 11 april 2010

Ännu en utmaning

Den här gången skulle man göra en Lo och ett kort efter en skiss och minst ett mönstrat papper skulle finnas med på båda.


Här är mina bidrag

Här är mitt kort ihop vikt


och här är det uppvikt.
torsdag 8 april 2010

Lusten är tillbaka

Jag har ju haft noll lust att pyssla sista tiden vilket har märkts här eftersom att bloggen inte är uppdaterad på ett tag. Men nu har Scrappiz en Cybercrop och då fick jag se en skiss som jag bara var tvungen att skapa nåt av...så det blev en Lo och sen en utmaning till och en till och....så nu har jag lite nytt att komma med.


Här är skissen som kommer från Grodans. Jag har lånat bilden från Scrappiz

Här är mitt bidrag. Tyvärr så syns inte färgerna så bra, för den är finare i verkligheten. Men det är så svårt att fota Lo´s så det blir bra tycker jag