söndag 25 juli 2010

Grattis moster

 

Min moster fyllde år i veckan som var. Det här kortet fick hon. Första gången jag använder Bildmålarnas Tossar, men inte sista :) Har fler kort med dessa söta figurer på.

DSCN3416

måndag 19 juli 2010

Mitt första vinflaskekort

 

Jag har gjort mitt första vinflaskekort. Pappa fyllde 65 och fick ett sånt istället för ett vanligt kort. Jag hade köpt vinglas ur Lasse Åberg serien och sen vin.

När jag skulle göra det så var färgen i skrivaren slut så jag kunde inte skriva ut en mall. Men det gick bra att göra den på fri hand också. Eller fri och fri, jag använde mina fiskarsmallar till hjälp.
Det var kul att göra det så det kommer nog att bli fler.

DSC00195

söndag 18 juli 2010

Beställningskort

 

Fick beställning på ett kort till en man som fyller 50. Så här blev det. Jag har inte lämnat ut det än så jag hoppas att beställaren blir nöjd.

 

DSCN3413

fredag 16 juli 2010

Bröllopskortet

 

Nu kommer äntligen lite uppdatering i bloggen. Några av korten kan jag inte lägga ut förrän om ett par veckor eftersom de som ska ha korten inte har fyllt år än :)

Bröllopskortet hoppas jag har kommit fram till brudparet eftersom att jag skickade det för en vecka sen.

DSCN3400

DSCN3403DSCN3405  DSCN3402 

 

tisdag 13 juli 2010

Uppdateríng kommer

Jo, jag har faktiskt pysslat lite, men min laptop är på lagning så jag har inte fört över några bilder från kameran. Den gamla stationära datorn ska fixas ordning nu när min laptop kommer tillbaka. Den är riktigt illa däran, står bara och tuggar när man försöker göra något.

Men på pysselfronten är det kort som blir gjort. Känns som att alla vi känner fyller nu. Sen har det blivit ett bröllopskort och ett beställningskort också. Men som sagt, bilder kommer om några dagar och då har det hunnit bli fler grattiskort också.