onsdag 25 augusti 2010

Backens cooling

En Lo men dålig fotokvalitet. Tove i skidbacken i vintras. Hon lärde sig åka då och älskade det.

 

IMG_0267

torsdag 19 augusti 2010

Min solstråle

Här kommer en av de Lo som jag scrappade häromkvällen. Jag gjorde tre stycken på en kväll. Därför är de ganska enkla. Men just nu finns inte tiden eller orken riktigt och då känner jag att hellre enkla Los än inga alls.

Bilden är iaf på Tillan när hon var bebis.

Och just det. Jag har bokat plats på Mixens scrapträff den 16 oktober.

IMG_0270

söndag 15 augusti 2010

Pysslat lite

 

Igår satt jag själv efter att barnen somnat och F var och jobbade kväll. Gjorde faktiskt tre Lo´s. Bilderna på dom är i kameran så ni får hålla till godo med ett grattiskort som min svägerska fick.

 

DSCN3423

lördag 7 augusti 2010

En till blogg

 

Jag har startat en till blogg, en fotoblogg där jag tänker lägga en del av korten jag tar.

Här hittar ni den tjejmamma-foton.blogspot.com

Det känns som att pysslandet kommer att få vila ett tag. Nu ska jag lära mig kameran och sen att redigera bilder. Men sen kommer jag ju att ha ännu mer bilder att scrappa….hur ska jag hinna det.

En digital fotoram står i alla fall högt på önskelistan till Tomten i år. Sen får vi väl se om jag varit så snäll i år så att jag kommer att få nån.

fredag 6 augusti 2010

Äntligen ska jag få en egen

 

En sån här har jag just beställt till mig själv. Jag har verkligen drömt om en systemkamera i många år, men är alltid för snål att köpa dyra saker åt mig själv. Men nu har jag tagit mig råd. Åh vad jag längtar tills den kommer.

 

untitled

torsdag 5 augusti 2010

Emelies kort

 

Ville göra ett kort som passar en blivande tonåring. Korten gick i svart, vitt och silver förutom stämpelmotivet som är i rosa och grått.

 

 

DSCN3414