söndag 30 januari 2011

Födelsedag

Vi har firat dubbla födelsedagar i familjen. F och Elin fyller samma dag och jag snabbfixade varsitt kort åt dom kvällen innan.

 

IMG_1506

 

IMG_1504

måndag 17 januari 2011

Var rädda om varandra

Det är så lätt att gnälla, sucka och skälla. Men på ett ögonblick kan livet förändras för alltid. Var rädda om varandra och det ni har.

Det här året har börjat allt annat än bra. Först mamma och sen en annan nära person. Båda lever för visso, men har drabbats av svår sjukdom. Man ska nog bli bättre på att ta tillvara på varandra och visa uppskattning för rätt som det är så har livet vänts uppochner.

Mycket tankar far i huvudet  och tårarna är nära. Ibland blir det bara för mycket. Jag hoppas att allt ska gå bra nu och att fortsättningen på detta år ska bli bättre……en liten klump i magen av rädsla finns där för tänk om olyckorna fortsätter. Tänk om det inte är nog med detta som är nu…..

 

DSCN3125

lördag 8 januari 2011

Julkort

 

I år blev det inte så många julkort gjorda och de jag gjorde var ganska enkla. Tyvärr så fotade jag inte alla då jag redan börjat lägga dom i kuvert när jag kom på att jag glömt ta bilder. Det är inte alltid som huvudet fungerar.
Storleken i år blev 10*15 cm och det kommer det nog fortsätta bli på julkorten. Ett smidigt format, enkelt att göra och det räcker med ett frimärke när man skickar dom.

Några fler kort kommer i ett annat inlägg senare

 

IMG_1210

 IMG_1207

 IMG_1208

 IMG_1209

söndag 2 januari 2011

Ljuslykta till mamma

 

När vi ändå är inne på temat ljus så kan jag visa bild på en ljuslykta som mamma fick av mig. Två altrade ljus och sen lite stenar och en tändsticksask……..

 

IMG_1216

 

IMG_1217