lördag 23 april 2011

Tillan kan också

Lillbusan Tillan 4.5 år har också scrappat. Eller skräpat som hon säger. Fint va?

IMG_1735

Jag hittade lite billiga papper på ÖB, plockat ihop lite stickers och köpte ett oanvänt album på loppis. Så nu har hon lite egna “skräpsaker”. Det har bara blivit en Lo, men fler kommer det nog att bli för hon tyckte det var jättekul.
Lo´n är i 12”

måndag 18 april 2011

Gjort en Lo i “annorlunda stil”

För ett litet tag sen satt jag och pysslade. Började på en Lo men körde fast. Hade en liten ide på att testa en grej som jag sett på Scrappiz. Jag plockade fram kort och papper och gjorde den här. Den blev inte alls vad jag tänkt från början, men jag blev nöjd. Jag har använt ett vitt cardstock och faktiskt bara ett mönstrat papper som jag klippt isär. Inte en enda dekos. Det känns som om den här Layouten är så lite mig som den kan bli, ändå är jag ovanligt nöjd.

Att det inte finns någon journaling är medvetet. Det är nämligen så att bilden föreställer mig, men de jag visat den för ser lite fundersamma ut och säger sen…….”men var är den där bilden tagen……vad är det där för tapeter”. De tror nämligen att bilden är på Emelie, min äldsta dotter…..
Tanken är att leta fram en bild från när hon var liten och scrappa den i samma stil och sätta båda Lo´sarna bredvid varandra i albumet.

 

 

IMG_1724

söndag 17 april 2011

Kort på beställning

Jag fick en beställning på ett kort som skulle vara till en 10-årig bröllopsdag. Problemet var att beställningen kom väldigt sent så jag hade bara några timmar på mig. Resultatet blev såhär.

 

IMG_1734

 

IMG_1731