torsdag 28 juli 2011

Snabbtillverkat

Ett snabbtillverkat kort i rosa. Gillar verkligen de här gammeldags bilderna. Jag köpte dom hos Mita på Altheas Mix för länge sen. Det här är en av de sista, men jag skulle önska att jag hade fler :)

Har mer pysslat mer kort, men bilderna är i kameran. I kväll ska jag också pyssla eftersom vi firar fyra födelsedagar här i helgen.

 

IMG_2252

lördag 16 juli 2011

Snabbscrappat

 

En snabbscrappad LO
Jag har  använt ett svartvitt och ett vanligt foto. Pappret i mitten är svart, silverglittrigt och rosa. I hörnet sitter svarta peel off i form av blomma och fjäril. Och ugglan tillhör en massa svarta “siluettdjur” som jag vann i en tävling på scrappis för länge sen.

Och motivet, min vackra tonåring som numer har kort blonderat hår :)

 

 

IMG_2513

söndag 3 juli 2011

Pysslat lite

Har shoppat en hel del och fått lite pysselinsperation. Men när jag sätter mig så känns det som jag inte vet hur och vad jag ska göra. Några kort och en LO blev det, men jag vet knappt om jag törs visa upp det. Fotade när det var mörkt gjorde jag också så bildkvalitén är urusel.

 IMG_2246 

Teststämpeln och hörnstämpeln är nyinköpta.
Ville ha något fint och enkelt att ha inuti korten Hjärtana har jag fyllt i med promakers

IMG_2247

Som sagt. Pinsamt enkla kort. Har gjort “tomma” kort så kan man sätta dit namn, siffror eller någon text i efterhand. Inuti är det bara hörnstämpeln med hjärtan som är målade i blått och beigt

 

IMG_2253