lördag 24 september 2011

Större pyssel

Närmaste dagarna ska jag ägna mig åt pyssel i större format, nämligen spackla, måla och tapetsera i ett av barnens rum. Wish me luck.

fredag 23 september 2011

Julkortsutmaning hos Altheas Mix, Julstjärnor

I den här veckans julkortsutmaning var temat snöflingor. Jag slängde ihop ett kort samtidigt som jag pratade med svägerskan i telefonen. Det gäller att vara effektiv.
Förra veckans utmaning (se lite längre ner) vann ju jag. *Stolt* Då var temat valfritt. Det är nog första gången jag vinner något med det jag skapat.
Det här kortet har en stämpel från Hänglar och Stänglar, en God Jul stämpel som jag stämplade från en kompis för länge den och snöflingorna är i plast och köpta på tradera för jättelänge sen. Granen har jag gjort av en pepparkaksform, lite grön cardstock samt lite stickles och vit chalk.Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

tisdag 20 september 2011

Stolt mamma

Min stora dotter tycker mycket om att rita och måla. Det här är alster som hon gjort. De två understa är från bilden i skolan (7:an) och den översta är på hennes idoler Jedward.

Jag vet inte var hon fått sin talang ifrån, men den är definitivt inte från mig. Jag kan inte ens rita en streckgubbe som man ser vad det är.

 

DSC00688  

 DSC00664

DSC00665

måndag 19 september 2011

En Lo

Hade massor med pyssellust förra veckan. Gjorde en Lo om mig själv. I min vanliga stil, enkel och utan så mycket dekorationer.

torsdag 15 september 2011

Julkortsutmaning 12


Denna veckas julkortsutmaning hos Altheas Mix hade temat valfritt. Såhär blev mitt bidrag.

Ni har väl inte missat att Mita på Alteas Mix säljer ut allt för 50%. Kika in där och fynda lite.

Jag har fått massor med pyssellust på sista tiden. Har gjort både kort, Lo's och altrat en pennask åt Tove. Ska uppdatera i bloggen såsmåningom.

söndag 11 september 2011

Julkortsutmaning hos Altheas Mix

Hos Altheas Mix blogg, adressen finns i sidan, pågår en julkortsutmaning ända fram till jul. Denna veckan var det tema “Glitter”. Här är mitt bidrag (som är det första jag gör)

Ett julkort i rosa och vitt. Jag har sprayat skimrande mist på “tårtpappret” , har använt olika glitterlim och stickles på snöstjärnorna, rosorna samt kanten till bilden.
Bokstäverna till God Jul är utstansat i blingpapper och pappersbården är glansig. Inte glitter kanske, men ändå lite glittrig….

Rosa julkort var lite roligt, blir kanske fler till jul. Kul med nåt lite ovanligt

DSC00786