tisdag 28 augusti 2012

Ett kort i brunt

Har gjort ett till kort i brunt med bild från mina "badbrudar" Jag gillar dom bilderna skarpt. Några klockor och spillpapper. Enkelt och snabbt :-)

Vet inte varför bilderna blir så konstiga när jag laddar upp dom från mobilen. Ser ni det också?

Denna vecka har jag bara jobbat två dagar och nu är jag ledig. I kväll åker jag med sambon till Skottland. Första gången på de 13 år vi varit tillsammans som vi gör något utan barn. (ja, förutom nåt biobesök och så) Känns lite konstigt, men ska bli himla kul.


måndag 27 augusti 2012

Gottis kort

Gjorde ett kort med mitt fina "kak"papper jag köpte på Panduro för länge sen. Använde en stämpel som också legat oanvänd länge och några spillbitar, utstansade swirlar och några blingstenar.
Ett "bra att ha" kort blev det.


lördag 25 augusti 2012

Pysselkväll

Igår hade jag en pysselkväll för mig själv. Jag satt och lyssnade på en spännande ljudbok i mobilen samtidigt som jag pysslade. Fick några kort gjorda. Bara insidan på korten kvar, men det ska jag göra idag.

Boken jag lyssnade på var Fyrmästarens dotter av Ann Rosman. Helt klart en bok jag rekommenderar.
Om ni är intresserade av att lyssna på ljudbok i mobilen kan jag tipsa om Storytel. Man betalar antingen för en bok i månaden eller för obegränsat antal.

Nu har jag en ny bok av Ann Rosman på gång så det blir nog pyssel idag med (känner mig otroligt social mot min sambo ;-) )

Just ja, kortet. De mönstrade pappren är från Maja Design. Bilden är ett klistermärke jag köpte i en pysselbutik för länge sen.
Metallblomman kommer från Gekås i Ullared och ankaret är en charm från Pyhobby.


fredag 24 augusti 2012

Ny Lo

Pysslade med Lena häromdagen. Hade lite ont om tid, men ville ändå göra nåt med alla foton som ligger. Kände för att göra nåt i svart/vitt. Såhär blev det. Väldigt enkelt, men bättre än inget.
Gjorde ett kort också som jag glömt att fota.

Bilderna är Lilltjejen för två år sen. Hon satt timvis med sina pärlplattor.


onsdag 8 augusti 2012

Och mamma också

Mamma har också fyllt nyligen. Hennes kort blev samma grund som Jennys 30 års kort. Men det kortet var så kul att göra så jag gjorde ett till men i andra färger.
I framtiden kommer det nog att bli några till :-) för färger kan man ju variera hur mycket som helst.


tisdag 7 augusti 2012

Mer födelsedagar

Många som fyller är nu har vi i vår omgivning.  Stora dottern fyllde 15 förra veckan och det  här kortet fick hon.